Fietsen - Mountainbiken

De Poort


Kris Machtelinckx

Sonseindestraat 6A

9620 Zottegem

gsm 0474/279633


kris.machtelinckx@gmail.com

Vakantiewoning

Fietsen-Mountainbiken-Wandelen


De Paddestraat, de Berendries, het mijnwerkerspad langs de Boembekemolen en langs de Berendries met de Stappers Alm, verkeersvrij fietsen langs de Dender, Leie of de Schelde, volledig vlak of met echte kuitenbijters zoals de Koppenberg of de Muur van Geraardsbergen, kortom voor elk wat wils. Uitdagingen genoeg. We geven je tips of je stippelt je eigen route uit via ridewithgps, routeyou of Tov. Directe aansluitingen op het fietsknoopnetwerk.


Jaarlijks passeren verschillende  wielerwedstrijden van de Flanders Classics  zoals Omloop het Nieuwsblad, Dwars door Vlaanderen, de  Ronde van Vlaanderen,  E3-Prijs, Driedaagse van de Panne meerdere keren op enkele honderden meters van onze vakantiewoning (zie foto's).Je  kan op elk moment tijdens het jaar  hetzelfde beleven door de koers na te rijden. Wij bezorgen je alle info.


Mountainbikenetwerk Zuid-Oost-Vlaanderen heeft voor jou  10 permanente routes ter beschikking van in totaal 490 km.  Daarnaast bieden wij je ook een aantal routes aan die je kan downloaden via de  gps.


Met de app "My Tours" kan je Zottegem ontdekken via digitale wandelingen. Er vertrekken ook wandelingen aan de vakantiewoning naar Dikkele en het Alkeveld.

Klik op een van de onderstaande links, ga naar routes en dan vind je alle wandelingen en fietstochten vertrekkend aan onze vakantiewoning.

Voorbeeld wandelroutes

Voorbeeld fietsroutes

6-daagse Teambuilding Mathieu van der Poel Corendon-Circus